logorucola04

Door leden

voorjaar09 wolken 300Een vereniging is er voor haar leden, maar vooral door haar leden. Hier vind je informatie over wat wij als leden van VTV De Doordouwers voor elkaar krijgen.

Rooster Klusdagen voorjaar 2016

Weet je al wanneer jij kunt meehelpen? Bekijk het rooster van de Klusdagen voorjaar 2016.

Download rooster Klusdagen

Kluszaterdagen

De tuincommissie organiseert enkele malen per jaar een zogenaamde kluszaterdag. De vereniging beheert de paden, de parkeerplaats en de verenigingsschuur. Daarvoor wordt van elk lid een bijdrage verwacht in de vorm van het helpen met het onderhoud van het terrein.
De meest voorkomende werkzaamheden die op de klusdagen moeten worden gedaan zijn:
  • Opruimen van verlaten tuinen;
  • Schoonhouden van de paden;
  • Schoonhouden van de sloten;
  • Onderhouden van de schuur;
  • Onderhoud van door ons aangelegd terrein (zoals de paddenpoel en de broedhoop voor de ringslang);
  • Maaien van de bermranden en het voorbereiden daarvan.

Elk lid wordt geacht om één à twee halve dagen per jaar de handen uit de mouwen te steken. In principe is deze bijdrage aan de vereniging verplicht. Dit is besloten in de algemene ledenvergadering van 8 november 2006.

Waar vind ik....? En wie is dat dan

De vereniging draait op actieve leden. Wie doet wat voor de vereniging? En welke hulp kunnen zij gebruiken? Lees hier het overzicht van april 2016