logorucola04

Projectgroepen

De projectgroepen zijn er onder meer voor: onderhoud en inrichting van het algemene terrein, ondersteuning van leden of ideeën waar alle leden wat aan hebben. Door samenwerken leer je meer leden kennen. Dit bevordert de saamhorigheid en je doet iets waar je interesse in hebt. Voordeel voor de hele vereniging is dat bijna geen externe partijen worden ingehuurd en dat houdt de gebruikerskosten per jaar laag voor iedereen.

Daarnaast is het verplicht om vrijwilligerswerk te doen voor de vereniging.

• Tractor (maaien, rijden van spullen)
  • Bosmaaigroep (begroeïng langs de sloten bijhouden)
  • Schoonhouden terrein (afval opruimen)
  • Bouw en Schouw (letten op tuinen en huisjes)